Momenteel is men begonnen met de herinrichting van het centrum van Neerkant. Meer hierover is te vinden op de website van gemeente Deurne. Op 8 januari is men gestart met fase 1. Hierdoor is momenteel een gedeelte van de Dorpsstraat afgesloten. 

Ondanks dat er al wegwerkzaamheden zijn uitgevoerd aan een groot gedeelte van de Dorpsstraat, is momenteel het kruispunt Moostenstraat (waar gemeenschapshuis De Moost aan ligt en waar de platenbeurs is) met de Dorpsstraat en Vincentiusstraat nog steeds open voor het verkeer. Komt u echter vanuit de richting Liessel/Deurne of van de snelweg A67 af, dan krijgt u te maken met een omleiding. Negeer de grote omleiding de volg de lokale omleidingen in het dorp Neerkant (zie kaartje).

U kunt de omleidingsborden volgen richting Moostenstraat, of iets doorrijden en bij de voetbalvelden de zandweg volgen (stippellijn op het kaartje).

 

  • Komt u vanuit Midden-Peelweg-Evertsoord-Helenaveen het dorp Neerkant binnen, dan kunt u gewoon doorrijden en de omleidingsborden negeren.
  • Komt u vanuit Meijel het dorp Neerkant binnen, dan kunt u eveneens gewoon doorrijden en de omleidingsborden negeren.

Tijdens de volgende platenbeurs op 28 mei a.s. zullen we ook nog te maken hebben met de wegwerkzaamheden. Kijk daarom voordat u vertrekt even op onze website voor de informatie omtrent de omleidingen.

 

Wilt u deze pagina uitprinten, klik dan hier