Inschrijfformulier

U kunt alleen tafels reserveren voor de CD- en Platenbeurs door een inschrijfformulier ingevuld terug te sturen per post tijdens de inschrijfperiode. Telefonisch of eerder tafels reserveren is dus NIET mogelijk. De inschrijfperiode start ongeveer 6 weken voor een platenbeurs en kan voortijdig gesloten worden als alle tafels gereserveerd zijn.

Heeft u afgelopen jaar bij ons op de platenbeurs gestaan, dan ontvangt u automatisch een inschrijfformulier als de inschrijving begint.
Momenteel is de inschrijving gesloten en is het niet (meer) mogelijk om tafels te reserveren voor de CD- en Platenbeurs.

Door het invullen van onderstaande gegevens wordt u opgenomen in ons adressenbestand en krijg u voor de volgende platenbeurzen automatisch en geheel vrijblijvend een inschrijfformulier toegestuurd.

Geef hier uw voorkeur aan ons door. U krijgt automatisch ongeveer 6 weken voor de volgende CD- en Platenbeurs een inschrijfformulier. Wilt u deze per post of liever per E-mail ontvangen?

Tafels reserveren voor deze beurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met de Reserveringsvoorwaarden

Uw gegevens worden door ons opgeslagen en bewaard. Wij respecteren de privacy van u als gebruiker, daarom zorgen wij ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wilt u meer informatie hoe wij dit doen, lees dan onze Privacy Policy

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com