Recordfair  :  Schallplattenborse  :  Foire aux disques  :  Record convention  :  Platenbeurs 

Oldies Club Neerkant organiseert al jaren platenbeurzen in Neerkant, die elke keer weer druk bezocht worden door muziekliefhebbers uit de wijde omgeving. Op zondag 26 mei 2019 is het weer zover. Dan komen weer vele standhouders uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk naar Neerkant om hun CD's, singles en Lp’s op de tientallen tafels uit te stallen. Er kan niet alleen gekocht worden op deze vermaarde beurs; er kan ook door iedereen verkocht of geruild worden.

Ben je al lang op zoek naar die ene reggae-plaat van vijf jaren geleden of zoek je eigenlijk de allereerste single van BZN of Queen? Geen nood. Een goede kans van slagen heb je op de CD- en Platenbeurs in Neerkant. Voor iedereen zit er wel iets tussen, want vrijwel elk muziekgenre is vertegenwoordigd, of het nu Rock 'n Roll is of Hardrock, Nederlandse carnavalsschlagers of Engelse ballads. Zeldzaam of juist heel alledaags.

De CD- en Platenbeurs wordt gehouden op zondag 26 mei aanstaande in gemeenschapshuis "De Moost", Moostenstraat 3 te Neerkant (NL). De zaal ligt ongeveer 300 meter van de kerk. Voor een routebeschrijving naar Neerkant klik hier.

De zaal gaat open om 11.00 uur en dan kunt U snuffelen tussen meer dan 95.000 tweedehandse CD's, DVD's, (vinyl-)singles en lp’s. De zaal is open tot 17.00 uur en de entree is geheel gratis. We hebben de beschikking over verschillende zalen. Wilt U meer informatie over deze beurs, neem dan contact op met Oldies Club Neerkant.

De volgende CD- en Platenbeurzen in Neerkant zijn op:

  • zondag 26 mei 2019
  • zondag 29 september 2019
  • zondag 26 januari 2020

Wil je geen platenbeurs missen? Klik hier en meldt je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en krijg 1 week voor de volgende platenbeurs een herinneringsmail. Dan mis je de CD- en Platenbeurs nooit meer!

 

p1  p5  p3  p9.gif (3222 bytes)  p12  p4

 

De CD- en Platenbeurzen worden elke laatste zondag van januari, mei en september gehouden.
Al 35 jaar lang een succes!!

 

Volgens standhouders EN bezoekers van onze beurs zijn de beurzen in Neerkant niet de grootste, maar wel één van de gezelligste en interessantste platenbeurzen van de Benelux (gratis entree en gratis parkeren!). Wilt u een indruk van de platenbeurzen in Neerkant? Klik dan hier!! Sinds jaren maken we gebruik van diverse zalen in onze accommodatie. Er staan bijna 250 meter kramen met CD's, DVD's en vinyl !!

Wilt u ook tafels reserveren voor deze cd- en Platenbeurzen en krijgt u geen inschrijfformulieren toegezonden? Klik dan hier voor meer informatie.