Wachtlijst - Waiting list - Warteliste

U kunt alleen tafels reserveren voor de CD- en Platenbeurs door een inschrijfformulier ingevuld terug te sturen per post, mail of via deze website tijdens de inschrijfperiode. Telefonisch of eerder tafels reserveren is dus NIET mogelijk. De inschrijfperiode start ongeveer 6 weken voor een platenbeurs en kan voortijdig gesloten worden als alle tafels gereserveerd zijn.

Heeft u afgelopen jaar bij ons op de platenbeurs gestaan, dan ontvangt u automatisch een inschrijfformulier als de inschrijving begint.
Momenteel is de inschrijving gesloten en is het niet mogelijk om tafels te reserveren voor de CD- en Platenbeurs.

Wachtlijst

We kampen al jaren met het probleem dat het animo voor onze platenbeurzen vele malen groter is dan de ruimte, die we beschikbaar hebben. Daarom worden nieuwe standhouders eerst op een wachtlijst geplaatst. Als een platenbeurs 2 weken voor de datum nog niet volgeboekt is, worden er aspirant standhouders van de wachtlijst benaderd.

Door het invullen van onderstaande gegevens wordt u geplaatst op de wachtlijst.

Geef hier uw voorkeur aan ons door. Wilt u deze per post of liever per E-mail ontvangen?

Tafels reserveren voor deze beurs is alleen mogelijk indien u akkoord gaat met de Reserveringsvoorwaarden

Uw gegevens worden door ons opgeslagen en bewaard. Wij respecteren de privacy van u als gebruiker, daarom zorgen wij ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wilt u meer informatie hoe wij dit doen, lees dan onze Privacy Policy

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com