Welkom op de internetsite van Oldies Club Neerkant. Op deze pagina's kun je informatie vinden over onze vereniging en natuurlijk de komende activiteiten, waarvan de CD- en Platenbeurzen de bekendste zijn.

 

Ook de platenbeurs van september 2021 gaat niet door

Na overleg met de gemeente zijn we als bestuur tot de conclusie gekomen dat ook de platenbeurs van september niet door kan gaan. Momenteel zijn de corona-regels van de overheid voor evenementen binnen, eventueel mét coronatoegangsbewijs, heel duidelijk: "Evenementen binnen, waarbij de bezoekers geen vaste zitplaats hebben, zijn niet toegestaan." Tja, alle bezoekers een stoel geven, dat gaat niet werken op een platenbeurs!

Alleen buiten zijn er mogelijkheden, maar omdat het weer eind september zeer onbetrouwbaar is, we dan moeten werken met een coronatoegangsbewijs en maximaal aantal bezoekers mogen toelaten, hebben we moeten besluiten om hier vanaf te zien. Op 19 september zijn er hopelijk weer versoepelingen, maar één week is te kort om alles geregeld te krijgen ALS het dan wel zou mogen. Onze platenbeurs is dusdanig van omvang, dat we een evenementenvergunning moeten aanvragen. En dat moet minimaal 4 weken van tevoren. Nu worden er géén vergunningen afgegeven.

Hoe jammer het ook is. De gezondheid van standhouders, bezoekers en vrijwilligers staat voorop. We hopen dat 2022 weer een normaal jaar wordt met 3 platenbeurzen in Neerkant!

 

 

platenbeurs, grote zaalInternationale CD- en Platenbeurs

De volgende CD- en Platenbeurs is op zondag 30 januari 2022. De beurs begint om 11.00 uur in gemeenschapshuis De Moost, Moostenstraat 3 in Neerkant en duurt tot 17.00 uur en is natuurlijk gratis toegankelijk.

 

Tafels reserveren

Wil jij ook een keertje tafels huren voor de platenbeurs en heb je geen inschrijfformulier ontvangen? Meldt je dan aan als nieuwe standhouder. Je wordt dan op een wachtlijst geplaatst. Zodra er ruimte is, krijgt je van ons bericht. Inschrijven en tafels reserveren voor de platenbeurs kan trouwens alleen tijdens de inschrijfperiode. Deze begint ongeveer 6 weken voor een beurs. Buiten deze periode kunnen er dus geen tafels gereserveerd wordt. 

 

Geldautomaat

Het komt regelmatig voor dat bezoekers van onze beurs verrast zijn door het mooie aanbod wat er ligt en daarom graag wat bij willen pinnen bij de plaatselijke geldautomaat. Helaas moeten wij er jullie op wijzen dat de Rabobank vanaf december 2012 deze geldautomaat verplaatst heeft en vervangen heeft door een instore-automaat in de plaatselijke supermarkt. Dat betekent dat er tijdens de beurs op zondag alleen gepind kan worden tijdens de openingstijden van de supermarkt. Hou hier rekening mee. De dichtbijzijnste geldautomaat ligt op 4 km afstand in Meijel of in Liessel…

 

Radio Extra Gold

Tijdens deze CD- en Platenbeurs zal Radio Extra Gold vanaf 12.00 uur weer rechtstreeks uitzenden vanuit de Moost in Neerkant. Internetradiostation Radio Extra Gold is de goudmijn van 50 jaar popmuziek en overal te beluisteren via internet. Met de grote hits uit je jeugd, dat lang geleden voor het laatst gehoorde juweeltje, die vergeten klassieker. Kortom, Radio Extra Gold staat garant voor de passende sfeer tijdens de CD- en Platenbeurs in Neerkant, maar is natuurlijk ook thuis te horen!
Radio Extra Gold heeft zijn wortels in het zeezendertijdperk, toen stations als Radio Veronica en Radio Noordzee zorgden voor de muzikale omlijsting van onze jeugd in Nederland en Vlaanderen. Deejays van toen (originele zeezenderjocks) en nu presenteren 24 uur per dag verse programma's voor een trouwe en dagelijks groeiende luisterschaar.

 

Heb je nog vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de Oldies Club. Misschien hebben we zelfs een antwoord!!

Ben je een muziekliefhebber en nieuwsgierig naar die CD- en Platenbeurzen van Oldies Club Neerkant, maar je vergeet telkens wanneer het ook alweer is?? Helemaal niet nodig!! Meldt je aan voor onze nieuwsbrief, zodat we je ruim van tevoren in kunnen lichten door middel van een E-mailtje, wanneer er weer een platenbeurs is in Neerkant. Dan mis je de CD- en platenbeurzen in Neerkant nooit meer!!! (Deze adressen worden NIET doorgegeven aan derden en ook NIET voor andere doeleinden gebruikt, dus geen vervelende reclame en "spam").

 


Oldies Club Neerkant: 37 jaar jong !!


1984   ~   2021