Welkom op de internetsite van Oldies Club Neerkant. Op deze pagina's kun je informatie vinden over onze vereniging en natuurlijk de komende activiteiten, waarvan de CD- en Platenbeurzen de bekendste zijn.
Verder hebben we de bekende links naar andere interessante pagina's op het internet. Weet jij nog een leuke site? Laat het ons weten!

Vorig jaar hadden we een leuk artikel over onze vereniging in het Eindhovens Dagblad staan. Klik hier als je dit artikel nog eens wilt lezen.

Grote internationale CD- en Platenbeurs

platenbeursDe volgende internationale CD- en Platenbeurs is op zondag 26 mei 2019 met verkopers uit Nederland, België en Duitsland. De beurs begint om 11.00 uur in  gemeenschapshuis De Moost, Moostenstraat 3 in Neerkant en duurt tot 17.00 uur en is natuurlijk gratis toegankelijk.

 

Radio Extra Gold
Tijdens deze CD- en Platenbeurs zal Radio Extra Gold vanaf 12.00 uur weer rechtstreeks uitzenden vanuit de Moost in Neerkant. Internetradiostation Radio Extra Gold is de goudmijn van 50 jaar popmuziek en overal te beluisteren via internet. Met de grote hits uit je jeugd, dat lang geleden voor het laatst gehoorde juweeltje, die vergeten klassieker. Kortom, Radio Extra Gold staat garant voor de passende sfeer tijdens de CD- en Platenbeurs in Neerkant, maar is natuurlijk ook thuis te horen!
Radio Extra Gold heeft zijn wortels in het zeezendertijdperk, toen stations als Radio Veronica en Radio Noordzee zorgden voor de muzikale omlijsting van onze jeugd in Nederland en Vlaanderen. Deejays van toen (originele zeezenderjocks) en nu presenteren 24 uur per dag verse programma's voor een trouwe en dagelijks groeiende luisterschaar.


Wil jij ook als standhouder op onze platenbeurs staan? Kijk dan eens bij informatie voor standhouders.Wil je een routebeschrijving naar de platenbeurs en meer informatie over openbaar vervoer en taxibedrijven, geldautomaat en horeca in de buurt, klik dan hier.

Heb je nog vragen, suggesties of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de Oldies Club. Misschien hebben we zelfs een antwoord!!

Ben je een muziekliefhebber en nieuwsgierig naar die CD- en Platenbeurzen van Oldies Club Neerkant, maar je vergeet telkens wanneer het ook alweer is?? Helemaal niet nodig!! Je kunt je namelijk aanmelden voor onze nieuwsbrief. Wij kunnen je dan ruim van tevoren inlichten door middel van een E-mailtje, wanneer er weer een platenbeurs is in Neerkant. Dan mis je de CD- en platenbeurzen in Neerkant nooit meer!!! (Deze adressen worden NIET doorgegeven aan derden en ook NIET voor andere doeleinden gebruikt, dus geen vervelende reclame en "spam").

 

 Oldies Club Neerkant:  35 jaar jong !!